Anna is back in Sweden

Anna har nu kommit hem från Serbien efter två veckors semester. Hon tyckte sig känna en lite annourlunda atmosfär på Piggis och frågade mig om jag haft fest medan hon varit borta... Haha, ganska kul eftersom jag knappt varit hemma någonting de senaste två veckorna (något som hon sedan förstod när hon tagit en närmare titt på sina blommor som jag fick i uppgift att hålla vid liv...) Ingen fest alltså. I alla fall inte som arrangerats av mig...


De här fina presenterna fick jag av Kussi!
Ett bodybutter, som är lite av Annas specialité, och ett armband med knutar som bringar tur. Det är tydligen en religös grej som innehar nio stycken böner i varje knut. Good stuff!

Mot Lilla Essingen

Efter en dag i stallet kommer det att sitta
som ett smäck med en middag hos Mia! Time to go...
.
.

Kontoret med ny tröja...

Kontorsdax! Det blir mycket tävlingsfokus de kommande veckorna så lite uppstyrning på jobbet är på sin plats. Inviger idag en supersnygg Kingslandtröja som jag fått av Mamma. Tanken var nog att jag skulle ha den på VM men jag tjuvanvänder den lite innan...


Final i backspegeln!

Finaldagen är nu över och jag sitter i lastbilen påväg hem från ett mycket trevligt Grevagården!! Det var första gången jag var där men definitivt inte den sista. Vilken proffsig tävling och vilken fantastisk anläggning! Mina hästar har varit väldigt duktiga och sammanlagt hoppat hem 7 pris på 9 starter.
.
Tyvärr gjorde jag ett misstag i finalrundan på JR som gjorde att vi kom nära på en oxer. Han var då tvungen att flasha till, vilket gjorde honom rädd... Efter det blev han spänd och när vi sedan kom till trekombinationen tog det stopp. Jag utgick efter att ha hoppat igenom den på försök nummer två. Det är ingen idé att hoppa vidare med min hare när han blir sådär spänd. Han var i alla fall duktig som hoppade kombinationen på andra försöket.
.
Lina fick en skaplig utmaning i 6-åringarnas final. Leif Hall hade spetsat till  finalbanan ordentligt! Första rundan satt verkligen där den skulle och min fina häst gjorde alla svårigheterna lekande lätt!! Tyvärr kunde jag inte riktigt hålla nerverna i styr i omhoppningen vilket gjorde att det rann iväg lite och två bommar föll. Tråkigt att jag inte kunde hålla ihop det idag. Jag kan inte annat än skylla nedslagen helt och fullt på mig själv, Lina var som vanligt fantastisk! En 6:e placering blev det och det är ju såhär i efterhand inte så dåligt då det var 90 stycken 6-åringar med från början... Men det är såklart alltid trist när jag, som idag, känner att jag kunde gjort ännu bättre. Maria kom förresten 5:a med Virre, superkul!! Han har verkligen blivit fin :)
.
Ursnygga rosetter på Champion of the youngsters!
.
Finaste <3

Consolation i Grevagården!

Saidie och Contessa gjorde jättefina consolations-rundor idag!
Saidie var felfri och Contessa rev tyvärr sista hindret...
.
Imorgon taggar vi för finalerna!!!


Mina finaste <3

3 till final!

Vilka unghästar vi har!! 3 av 5 i final på söndag. Blacki och Whoopsi var felfria idag igen och hoppar 4 - respektive 5-årsfinal på söndag! Och största stjärnan kom 3:a idag av 86 starter - Lina är helt otrolig! Efter två kval är hon likaplacerad etta, enligt platssiffermetoden, tillsammans med Arnolds godkända hingst Contant Q 1203. Eftersom Arnold vann klassen idag, och kom 3:a igår, startar han sist i final och jag näst sist...
.
Det hölls en showklass likt stjärnornas hoppning här på kvällen. Åtta lag med två i varje gjorde upp över kanske 60 cm höga hinder i en fartfylld stafetthoppning. Det var otrologt underhållande! Vann gjorde Musse Hasselvall och Haidie Westring coachade av Helena Holm.
.
Nu ska jag fodra mina superstars och sedan ladda inför consolation med Saidie imorgon!
.
.


Bästaste hästen <3


Kval 1

Det blev full pott igår! Hästarna hoppade strålande :) JR och Saidie hade clear rounder som första kval och satte där varsin felfri runda. Linas kval 1 var över två faser och av 90 starter var min pärla bäst! Härligt att starta med en seger och en finalplats borde vara säkrad med en felfri runda idag.
.
Moas Whoops satte också en felfri runda igår och Contessa rev tyvärr i omhoppningen. Håll tummarna för oss i kval två idag!
.
.
Softline med segertäcke

Love i Robinson

Jag och Tessi har många gånger funderat på vilken dokusåpa vi skulle passa bäst i. Att Tess skulle göra sig bra i realityprogram som Big Brother och Paradise Hotel är en sak som är bombsäker. Hon skulle helt klart kunna vinna en sådan tävling!
.
För mig finns bara ett alternativ. Ett alternativ som jag funderat på i alla år - men först 2011 tog jag mig i kragen och sökte till ett riktigt äventyr. Sista dagen fyllde jag i en blankett och skickade den sedan via nätet trots att de på produktionen skriftligen önskat ansökningar via brev. Jag trodde aldrig att jag skulle bli uppringd, men mitt under Göteborg horse show, där jag gjorde ett reportageknäck till Veterinärmagasinet ringde dem från Robinson!
.
Jag gick på en intervju i Stockholm när jag kom hem. De fotade mig och jag fyllde även i ett typ 20-sidigt formulär med massor av frågor. Där tog det dock stopp. Jag var inte bland de drygt 20 personerna som fick åka med till ön.
.
Nu har deltagarna släppts och jag har fått reda på att en annan Älvsjöbo var med på ön i Fillipinerna, nämligen LOVE! Han kommer nog att göra sig mycket bra i tv, han är ju så snygg!!
.
Kanske söker jag igen. Och om jag ska se positivt på situationen hade antagligen ett deltagande i år gjort så att jag missat Falsterbo och på så vis inte blivit uttagen till VM. Hellre VM än Robinson. I alla fall 2011 :)

Nu är vi påväg...

Mot Grevagården och Champion of the youngsters!!


Lilleman är taggad <3

Hoppträningsdag!

Hoppade med JR hos Helena imorse. Blev lite seriehoppning och en linje med:

Bock -> 5,5m -> oxer -> 13,5m -> bom -> 8,5m -> oxer

Nu är det Saidies tur! Idag ska jag, Moa, Emmy och Josse hoppa våra 4-åringar i samma grupp. Det ska bli kul! Hoppas prinsessan Saidie sköter sig bara :)




Lillprinsen!


Champion of the youngsters!

Måndag och dag ett på en fullspäckad vecka! På onsdag åker vi till unghästtävlingen Champion of the youngsters med 5 hästar! Det ska blir riktigt riktigt kul :)
.
Framförallt 4-årsklassen har varit min grej tidigare år med seger 2009 för Softline H (då den istället hette Swedbanks 4-årschampionat) och en andraplats 2010 för Blackberry <3 I år är det Saidie som ska få hoppa den - och min syster kommer för första gången att ge mig konkurrens i 4-årsklassen då hon startar med sin egensinniga Whoops GR...
.
Mina föredetta 4-årsstjärnor ska också med, men denna gång får de istället konkurrera om placeringarna i 5 - respektive 6-årsklasserna! Och så ska Moa hoppa 6-årsklasserna med Contessa.
.
.
.
.

Dressyrträning idag.

Blev ett dressyrpass med min stjärna idag! Tränar emellanåt för Birgitta Kanter och det är väldigt välbehövlig. Jag tycker det är viktigt att verkligen underhålla dressyrarbetet även om man är hoppryttare och vad jag har läst så tränar landslagsryttare som Peder och Jens till exempelt också dressyr för dressyrtränare....
.
Jag får alltid kämpa på Bibbis lektioner och hon tillåter varken lathet eller genvägar, det är mycket givande. Både Linis och jag var ordentligt trötta efter dagens dressyrpass.
.
.
Bibbi till höger i bild...

Min finaste prinsessa <3

Gårdagen bakspegeln!

Såg på min Iphone imorse att Ceasar hade raderat en del riktigt sköna bilder... Tråkigt att han är så fåfäng min lilla tonårskusin! Blev några pics från gårdagen i alla fall...
.
.
Bästa Sistahs!
.
Mormor som ung...
.
Kusiner!
.
Lillgammal? 14 år, kaffe (två muggar..) och after eight!
.
Blommor!
.
Lite släkt och vänner....
.
Ebbis!
.
Mormor rockar loss :)
.
.
.
En mycket lyckad fest för en uberpigg 70-åring! Jag och Sistahs avslutade sedan kvällen med lite Stureplansclubbing. Nice!

Mormor 70 år

Fest för Mormor!!



Ett tokregnigt Söder!

Jag var såå blöt igår! Det minst sagt öste ner på Södermalm i natt... Jag som hade plattat håret till absolut ingen nytta, det krullar upp sig av blanka tanken på regn och luggen som jag för en gång skull hade nere hängde som en dyngsur gardin i pannan på mig. Lägg till lite runnet smink och ni har en vision av resultet, haha. Men det gör ingenting, någonstans långt inne kan jag tycka att regnet är lite mysigt... Och kul hade vi ju i alla fall :)


Fina Lollo och Triffa här på Scandic Malmen

Spirit hoppar fantastiskt just nu!

Hopptränade några hästar idag. Hijo, Spirit, JR, Lina och Saidie fick träna lite seriehoppning. Tro det eller ej men dagens guldstjärna går till Spirre. Han är grym nu!!
.
Försöker förresten följa SM via Equipe och förstår att banan är totalt översvämmad i Skövde, otroligt tråkigt för alla inblandade. Men för att vara lite ego och se någonting positivt med situationen så slipper vi förhoppningsvis regnet under nästa veckas Champion of the youngsters som då går av stapeln på samma bana...
.
Nog med häst för idag, ska strax dra in till Söder och möta upp mina vänner och journalistkollegor, big fun!
.
.
Spirre tillsammans med min superstar! De här två är boxgrannar och best friends hemma...

Min vän Tess

Min absolut bästa vapendragare sedan urminnes tider blev igår mamma för andra gången! Förstå vilken grej... Men även om våra liv skiljer sig markant åt idag, har vi fortfarande samma härliga relation som vi alltid haft. Det tycker jag är underbart! Jag behöver min Tessi och kommer alltid att behöva henne även om hon får 7 barn till, flyttar till Dalarna eller gifter sig i Las Vegas... Det spelar liksom ingen roll, hon kommer alltid att vara världens bästa i mina ögon!


Länge sedan...
.
Jag och Tessis son Anton
.
Antonia?

VI SKA TILL VM!!!!!!!!!!!!!!!

Det var ganska passande att jag tidigare idag la fram mina unghästar, för nu fick jag precis reda på att jag ska rida UNGHÄST-VM FÖR SVERIGE MED VÄRLDENS BÄSTA LINA!! Helt sjukt :D Hon är inte ens reserv, inte ens med på ett wild card, hon är ordinare i unghäst-landslaget!!!!
.
.
Jag är så stolt så att jag nästan spricker.
I början av vecka 38 styr vi lastbilen mot Belgien - AMAZING!!!
.
.
BÄSTA BÄSTA BÄSTA!!!!

Unghästarna!

Unghästarna är samtliga helt igång nu. Jag hoppade dem lite igår och de skötte sig mycket bra :) De är alltså fyra (fem med Moas) till antalet och en liten presentation kanske skulle vara på sin plats...
.
.
Whistler
val f. 2007
e. Corlensky G - D-Day - Monaco
.
Whistler utsågs till dressyrtalang som föl och
blev klass 1 i hoppning och dressyr på fjolårets 3-årstest.
.
.
Han är mycket tempramentsfull och samarbetsviljan har inte alltid varit helt självklar. Startat 1m felfritt och visar kapacitet när han väl spänner av. Behöver mer tid och kommer därför inte att starta i 4-årschampionatet utan istället satsa på en tävlingskarriär som 5-åring.
.
.
.
.
Sinful Saidie
sto f. 2007
e. Armitage - Palfrenier - Jasper
.
Saidie utsågs liksom Whistler till klass 1
i hoppning och dressyr vid fjolårets 3-årstest.
.
.
Saide är en fantastisk häst som har många av de kvalitéer som jag söker hos en hopphäst. Hon är modig, kapabel, samarbetsvillig, hinderklok och mycket försiktig. Jag tror att hon kan bli riktigt bra då hon dessutom visar upp en fin bakbensteknik. Har under det här året startad några 1m och hoppat felfritt varje gång.
.
Klar för semifinal i 4-årschampionatet.
.
.
.
.
Whoops GR
sto f. 2007
e. Camaro M - Irco Mena - Robin Z
.
Whoopsi fick hoppdiplom och klass 1 som dressyrhäst vid 3-årstestet ifjol.
.
.
Moas 4-åring och favorit. Whoopsi har under säsongen kastat av framförallt Moa (för många gånger för att orka hålla räkningen), men även mig. Hon är en mycket viljestark häst med ett otroligt självförtroende. Hon är spänstig som få och hoppar med lätthet över 1,40 m höga hagstaket hemma, även i djupsnö. Stor kapacitet och otroligt mycket vilja!
.
Klar för semifinal i 4-årschampionatet.
.
.
.
.
Blackberry
val f. 2006
e. Stakkato - For Pleasure - Gutenberg
.
Blackberry fick hoppdiplom både vid 3-årstest och vid kvalitétstävlan ifjol.
Kom som 4-åring även 2:a i finalen på Champion of the youngsters,
endast slagen av godkända hingsten Turmalin 1202.
.
.
Blackberry är en riktig hopptalang och allas lilla bebis hemma. Med sina 1,58 cm meter i mankhöjd, kolsvarta färg och blyga karaktär är det svårt att inte bli charmad av honom. Han är inte bara minst i stallet utan har också flest smeknamn och kallas bland annat för Junior (oftast), Junioren, Blackie, Haren, köttbullen, pluttis m.m.
.
Trots sin storlek visar han upp en stor kapacitet och är otroligt både smidig och spänstig. På många sätt lik som halvbror, godkända hingsten Saint Amour. Skulle dock behöva stärka sina tävlingsnerver då de ibland tar över i tävlingssammanhang. Felfria 1,20-klasser och färdigkvalad till Breeders Trophy.
.
.
.
.
Softline H
sto f. 2005
e. Spender S - Quinar - Athlet z
.
Hoppdiplom vid kvalitétstävlan som 4-åring - direktkvalad till Flyingefinalen.
Vinnare av Swedbanks 4-årsfinal vid Equalityline horseshow 2009.
Tvåa i semifinalen 4-årschampionatet - 16:e plats i slutfinalen på Flyinge.
.
Kvalad Breeders Trophy och Falsterbo 2010 - Final i Breeders Trophy.
Slutade 4:a i Sverige enligt rankinglistan för 5-åriga hopphästar.
.
Falsterbo 2011 - 12:e placerad i finalen.
Vinnare av unghästpotten vid Årsta Runstens nationella tävlingar i år.
Ligger för dagen 6:a på rankinglistan över de bästa 6-åringarna i Sverige.
.
.
Lina och min relation var från början långt ifrån trevlig. Som 3-åring klättrade hon på sargerna, reste sig ständigt och slog över på rygg två gånger. Hon skrämde verkligen vettet ur mig till en början. Begreppet blod, svett och tårar kunde inte bli mer realistiskt och Helena tyckte att vi skulle lämna bort henne, men jag hade bestämt mig för att försöka vinna över den mest besynnerliga hästen jag någonsin träffat. Tillslut vände det och idag vet jag hur det är att få över ett sto med en otrolig karaktär på sin sida - det är fantastiskt!
.
Lina är världens bästa häst och hon gör verkligen allt för mig idag! Jag är så otroligt lyckligt lottad som har fått henne. Hon har startat 1,35 under vårsäsongen och ska under hösten bland annat hoppa Breeders Trophy.
.

Middagsmyys

Det blev en helkväll med bästa Fab4! Men nu är den slut och jag ska sova... Zzzz
.
.
"gänget..."

Work!

Full rulle idag kan man lugnt säga... Stallet till kontoret till redaktionsmöte på Stureplan. Puh! Nu är jag i alla fall äntligen hemma och efter att ha jobbat från första vakna timmen tills nu, är det väl snart dags att gå och lägga sig igen. Men innan jag gör det ska jag spela lite kort med Anna och Lilli. Mm det är nog bäst...


Jag har fått så många roliga artikelidéer nu!

Hijo ligger lite på minus...

Innan Tierp trodde jag att Hijo var den som skulle göra bäst ifrån sig. Jag hade väldigt fel. Han var nämligen den enda av våra hästar som inte tog pris. Men han stökade till mest av alla i stallet och hade dessutom sönder min boxväska som jag fått av Farmor för länge sedan...
.
.
.
Helenas Campo H var nog måttligt road över att få Hijo som boxgranne...

4-årsuppdatering!

Jag var uppe med tuppen imorse för att hinna rida Saidie innan jobbet. Hon ligger lite efter med träningen inför de 4-årstävlingar som kommer inom kort. Prinsessan Saidie ska starta Champion of the youngsters, Kvalitétstävlan och semifinal i 4-årschampionatet nu i slutet av augusti och början på september. Kanske når hon ända fram till finalen och får följa med Lina och Junior till Flyinge..? Det får vi se.


Jag satsar nu helghjärtat på min talangfulla Saidie då jag kommit fram till att hennes jämnåriga och bångstyriga plastbror inte ska få starta alls på dessa tävlingar. Whistler är fortfarande alldeles för vild för att kunna prestera på ett bra sätt. Han får vintern på sig att mogna för att sedan få en ny chans som 5-åring i vår...
.
.
.
.
Min fina rödluva!

Hemma igen.

Fyra fel och fyra fel. Tråkigt! Hijo rev C i trekombinationen och Spirit rev hinder nummer 1. Fyra fel är inte katastrof-dåligt, men det är inte heller tillräckligt bra... Bara irriterande, när jag lyckas få det gång på gång på gång på gång (tror ni hajar). 

Spirit fortsatte dock att hoppa fantastiskt medans Hijo fortsatte att hoppa aningens oengagerat. Blir fortsatt tränande inför Gävles nationella om tre veckor. Men innan dess ska mina småttingar få tampas om titeln Champion of the youngsters, detta först om två veckor... 




Hijo! (Foto: Anna Koukila)


Tävling och bad i Tierp!

Det känns inte riktigt som min helg... Jag gjorde en liten tabbe med en otroligt storhoppande Spirit idag. Han hoppade verkligen bra i dagens 1,35, synd att jag inte kunde hålla ihop det riktigt ända in i mål... Hijos runda på samma höjd var däremot riktigt bra, men trots det fick vi ett nedslag. Tråkigt!!! Han har helt enkelt inte hittat formen än. Jag saknar din toppform Me Hijo!

Vi avslutade en smådålig tävlingsdag med att besöka världens mysigaste konstgjorda sjö som finns här i Tierp. Den är 28 meter djup, med klart vatten och omringad av klippor (Anna - det finns inte ens fiskar i den...). Ganska stor ändå och i solnedgången hade jag och Lena simhoppstävling - Moa var domare och dömde från en orange roddbåt i plast. Jag stod för det absolut fulaste och mest komiska hoppet - jag tog sats och skulle ge mig på en dykning, men fick panik i avstampet, utropade ett NEJ! och slog sedan i vattnet med magen först och en rejäl kallsup som följd... O-nice, men ganska kul.
.
.
.

Spirit var dagens stjärna!

Dagens skräll stod Spirit of ectasy M för när han vann imorse. Sen när blev han så snabb?

Även Fabi fick pris, liksom Contessa och Whoopsi som dessutom såg till att kvala till 4-årssemin! Maav rev sista hindret och blev därmed utan pris och Hijo hade ett nedslag i första klassen och två i andra. I första klassen får han ta på sig nedslaget men i den andra red jag inte tillräckligt bra. Dåligt av mig! Helt klart skärpning imorgon...

Duktig Spirre!

Mot Tierp!

Nu är vi snart färdigpackade. Om någon timme åker vi till Tierp med 6 hästar, en mamma och en pappa. Lena ska också med - och tre av hundarna. Tur att vi har hyfsad size på lastbilen...

Det var länge sedan jag var i Tierp, men jag har många bra minnen därifrån. Starkast var när jag och Ida var uppe själva - Ida var 18 år och debuterade 1,40 med en då 17-årig Mavrick Dica - och vann!! Det var så sjukt kul och jag kommer verkligen ihåg hur hon bara började gasa i omhoppningen trots att det var debut... Typiskt Ida! Hon hade sådan fighting spirit när hon tävlade förr. 

Jag ska bara ha med mig två hästar den här helgen, de två mest storhoppade för dagen - Kung Me Hijo och Spirre Spirredito. Gummi däremot lastar med sig alla sina hästar. Gamla Maav, Contessa, Whoopsi och Fabi. Det är ganska öppet lopp om vilken häst som kommer att sköta sig bäst - men jag hoppas på Hijo. Det är liksom hans tur nu... 



Ida och Maav


Terapi

Att nätshoppa är verkligen terapi för själen! Jag klickade hem några nya klänningar från asos.com härom dagen och längtar nu ihjäl mig tills dem kommer...

I väntan på dem har jag ikväll hängt lite hos Tessi med Bridget och Amanda. Det är om möjligt ännu bättre för en kluven själ. Love you guys!



Jag och Bridget!

Jag bor i en svårflörtad stad.

Jag bor i en svårflörtad stad. Stockholm är tydligen en av världens mest singeltäta städer. I alla fall enligt Calle Ridderwall. Detta samtalsämne kom upp i taxin påväg hem i lördags (söndags morse..). Han menar det, och jag säger inte emot. Jag kan mycket väl tänka mig att det är så...
.
Bra utgångsläge om man vill ragga alltså, men samtidigt lite oskönt eftersom raggning inte verkar ha så stor effekt på Sveriges huvudstad...?
.
.

Kung Hijo <3

Jag har tränat för Helena nu på dagen. Spirit och Hijo fick åka med och båda skötte sig strålande, verkligen hur fina som helst!! Spirit gjorde nog sin bästa träning med mig hittills men blev trots det överglänst av Kung Hijo <3 Holy Moly vad han hoppade idag!! En flygmaskin tyckte Helena :)




Grymt genrep inför helgens tävling :)


Maska på kontoret...

Sitter på kontoret. Valde svarta strumpbyxor idag trots att det är sommar. Men de är tunna och då är det väl okej? Något som däremot inte är lika okej är den supertydliga maskan som precis gått på mitt vänstra ben. Varför kan det inte bara göras maskfria strumpbyxor? Förstå vilken affärsidé...

Funderar faktiskt på att ge upp fastighetstänket nu, tänker ändå bara på maskan... Skulle behöva byta miljö, röra på mig och träna lite. Rastlösheten är en ständigt återkommande faktor hos mig och maskan fick liksom rastlösheten att rinna över nu. Jag åker ut och rider lite istället... Så, då var det bestämt, jag och maskan lämnar kontoret för idag. Yey!
.
.
Jag kastar strumbyxorna och åker för att hoppträna med dessa två nu!

Mot stallet!

Dags att åka ut till stallet. Jag har satt igång ungdjuren igen efter sommarvilan vilket betyder att jag nu har 7 hästar i träning. Det är lite jobb det...
Whistler f. 2007 e. Corlensky G - D-Day

Galna underbara helg!

Helgerna verkligen bara swichar förbi. Helt galet. Nu är det liksom söndag igen... Blev dock en perfekt helg, igen! Förstå vilken tur jag har.


Jag och Bridget hängde på Söder och drack vin i fredags. Det var ju vi som införde ett hoes over bros-löfte för några år sedan. Dock håller inte hon lika hårt på det längre, haha.
.
.
...Och igår var det dags igen för fab5 med flera att inta Stockholms stad. Josse hade fixat förfest med ett hockeylag, vilket är för mig fortfarande lite oklart. Men kul var det, verkligen kul. Förfesten blev liksom mer som en fullfjädrad fest efter ett tag då den sjukt fina lägenheten på Folkkungagatan fylldes av partyglada människor. Det blev bland annat allsång och gitarrspel som för övrigt fick mig sjukt taggad på att damma av mitt gamla sing-star - det blir helt klart ett inom-snar-framtids-projekt! Vi hann sedan med några varv på White room också innan kvällen för över.
.
.
(Just det. Bara en parantes. Jag gjorde verkligen fulaste grejen igår... Jag ramlade i högklackat på offentlig gata. Det borde nästan vara fängelsestraff på den. Bland de pinsammaste man kan göra då folk i rörelse tänker shit vilken full brud, eller ännu värre - vilket white (dark) trash. Den är inte inte okej. Verkligen inte! Det mest komiska med situationen var att en kille som gick förbi till och med sa det högt - stackars tjej... HAHA NEJ!)
.
.
Fina Bridget på Mosebacke

MalinKFredriksson

Hej hej hemskt mycket hej!


Jag har hoppat över hit nu efter några år som maktlös.... Jag skriver alltså mycket. Här, inför jobb och privat. Jag måste skriva, få ut tankar i skrift. Det är liksom lite min grej.
.
.
.

RSS 2.0